divendres, 5 d’agost del 2011

Democracia real ¡YA! condemnem les brutals càrregues policials contra el Poble ocorregudes aquesta nit 4 d’Agost


agost 5th, 2011
Condemnem contundentment els fets succeïts durant les manifestacions espontànies a Madrid i concretament les brutals càrregues del 4 d’Agost de 2011 per part dels cossos i forces de seguretat de l’estat.

Aquesta acció no és admissible ni es pot tolerar en un estat que es defineix com democràtic i de dret. Si no s’han respectat els drets universals dels ciutadans a reunió i a la lliure circulació, quina legitimitat tindran llavors els que a través de la violència volen imposar-nos la seua raó?

Aquests fets són encara més greus quan es tracta de violència contra el poble que clama indignat per l’aplicació d’una democràcia real on es garantisca la participació ciutadana en l’escena política i en contra de la poderosa influència del poder financer en les polítiques mundials.

S’ha coartat la llibertat d’expressió de les persones i s’ha atemptat contra la integritat física d’aquestes agredint sense mesura a jóvens i ancian@s. A més els agents han exigit indiscriminadament la identificació als manifestants pacífics.

Fins aquesta nit les mostres de solidaritat s’han anat repetint en diverses ciutats de tot el territori estatal. I donada la gravetat de les imatges dels fets que han sigut difoses per tot l’estat de forma immediata es preveu que aquesta solidaritat i indignació només puga augmentar.

Recolzem de manera ferma i contundent tant el comunicat difós després del desallotjament de Porta del Sol i Passeig del Prado des de Tomalaplaza.net com les mobilitzacions que estan tenint lloc aquests dies a Madrid i cridem a la ciutadania a reflexionar sobre la credibilitat del nostre sistema que impunement ha promogut una agressió salvatge, brutal i injustificable contra el poble que no ha comés major delicte que l’exigir de forma pacífica el dret a manifestar-se lliurement.

Si creieu en la llibertat i en els drets que les forces d’orde públic estan vulnerant vos invitem des de Democracia real Ya a demostrar la vostra indignació en totes les places d’Espanya en solidaritat no sols amb tots els ferits de Madrid sinó amb totes les persones que al voltant del món veuen reduïts els seus legítims drets a través de l’ús de la violència.

Per tant recolzem i animem les concentracions de protesta que hi haurà en totes les places de l’estat demà divendres 5 d’agost. No podem permetre que es retallen les nostres llibertats ni se'ns agredisca per manifestar-nos de forma pacífica.

No som mercaderia en mans de polítics i banquers.

Informa’t, indigna’t, reacciona i manifesta’t pels teus drets en els teus carrers i places. Són les nostres!

PROTESTA: Valencia: 19h plaza del 15 de Maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...