dimarts, 9 d’agost del 2011

Això fa fàstic.

Ahir vaig sentir a RNE que la policia estava registrant les agències Moody i Standard and Poor 's. pel que sembla perquè els acusen d'indicis suficients que relacionen la divulgació i publicitat dels seus informes amb reaccions exagerades i anòmales dels mercats que clarament distorsionen el valor dels productes financers, trastocant al seu torn el mecanisme natural de fixació dels preus.
Ara sento que baixen la qualificació del govern americà. La primera vegada en 70 anys.
Fa 70 anys havien agències d'aquestes?, No sé jo. El que si sé, i estic plenament convençut és que el que estan fent no és més que un "cop d'estat" a nivell mundial.
Volen carregar-se el estat de benestar, a nivell mundial.
Estan posant de genolls al món. Però el pitjor, és que ens estem deixant. Estem empassant amb el que ens fan fora, el donem per inevitable. Ens riem dels del 15M, els "perroflautas", però seguim empassant. Ningú pensa en el que vindrà. El que li deixarem al nostre fills, als nostres néts, en definitiva, als que vinguin darrere.
Els nostres pares, els nostres avis, si es van preocupar pel que ens cedirien. Es van deixar la pell en això ¿i que hem fet nosaltres?, Baixar-nos els pantalons a la primera.
Ells van donar tot el que tenien, la seva vida, treball i família, per uns ideals. Ells van fer que visquéssim uns anys de "estat de benestar". I nosaltres que hem fet?. A la primera ens hem baixat els pantalons.
Que el Senyor ens agafi Confesseu. 
Jose

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...