Càrrecs públics que accepten regals, que saben que li'ls fan pels càrrecs que ocupen, per a que adjudiquen contractes a determinades empreses; que eixes empreses accedeixen de forma gens clara als contractes, sense concurs públic, fraccionant els costos per evitar el concurs públic; que, presumptament, desvien diners per a finançar el partit; empreses que fan muntatges espectaculars per a actes partidistes sense que el partit pague un cèntim. Càrrecs públics així poden ser condemnats només a una multa de 41.000 € i seguir en el càrrec? Ni tan sols inhabilitació?
És fort que polítics corruptes siguen reelegits pels ciutadans, però que la justícia (?), la fiscalia, només demane una multa pel “mangoneig” dels diners públics, per la utilització del poder públic per a traure avantatges i privilegis personals, és una burla. Es pose el nom que se pose, “cohecho impropio” diuen que és, la veritat és que es tracta de corrupció pura i dura. La pràctica consistent en la utilització de les funcions i medis de les organitzacions públiques en profit, econòmic o d'altra classe per part dels seus gestors, és la definició de corrupció.
Aleshores, estan prenent-nos el pèl? Com pot la justícia deixar a un corrupte en el mateix càrrec públic que ha utilitzat per a corrompre's?
Al Azraq
Hi ha que vore com sóm de rics. Tots els polítics furtant a mans obertes i encara queden diners.
ResponElimina