dimarts, 8 de febrer del 2011

La Píndola: Ase magre, tot són mosques


Hisenda per fi s’espavila. Acaba d’aprovar les noves directrius de control tributari per a 2011 i va a posar l’accent en el control de l’economia submergida, que és el 23% del PIB. Com ho farà? Doncs està clar, controlant als aturats que cobren prestacions o subsidis d’aturats, car és una poca vergonya que damunt d’estar cobrant 426 euros al més de subsidi tinguen la barra d’estar treballant dotze hores per guanyar-se 500 euros per pagar casa, llum, aigua, vestits, sabates, transport i menjar, perquè els aturats també tenen el vici de menjar.

Malgrat l’afany recaptatori d’Hisenda no es posaran a treballar els inspectors de treball per detectar i denunciar als milers d’empresaris que tenen treballadors sense contracte, pagant-los salaris de misèria i sense cotitzar a la Seguretat Social d’on depenen les pensions. Ni posaran sancions exemplaritzants als que evadeixen diners a paradisos fiscals, ni fan res per tapar les escletxes que permeten l’elusió fiscal.

És més fàcil i du menys problemes estrènyer al feble que al fort, si més no mentre els febles no s’ajunten per a fer-se forts. Ja se sap, ase magre, tot són mosques.

Al Azraq

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...