dijous, 26 de gener del 2012

Esta justícia és una merda

“Esta justícia és una merda!!” era un dels crits dels centenars de persones, que havien acudit a la concentració en suport del jutge Garzón enfront de la seu del Tribunal de València, en assabentar-se del veredicte del jutjat que declarava “no culpable” a l’ex president Camps i al seu adlàter Ricardo Costa, Ric per als amics.

A la indignació de veure al banc dels acusats l’únic jutge que ha intentat tornar la dignitat merescuda als assassinats per defensar la llibertat i la justícia social es va unir, inesperadament, el veredicte absolutori del president que va contractar 14 milions d’euros amb el seu “amiguito del alma”, que va pagar dos milions d’euros a l’associació “sinónimo de lucro” del gendre reial Urdangarin, que va pagar 15 milions d’euros a Calatrava per una maqueta d’uns edificis que no s’han fet, que ha balafiat els diners dels imposts dels valencians i ens ha endeutat fins que ha dut a la Comunitat Valenciana a la fallida.

En el transcurs del judici hem escoltat les vergonyoses converses  entre Camps i el Bigotes repixant afecte mutu, quan Camps havia declarat que “a ese señor no lo conocia de nada”. O a Ric suplicant al Bigotes que suggerira  a Camps que el nomenara conseller del seu govern. Hem escoltat les declaracions d’empleats de les tendes confirmant que s’emportaven els vestits i no pagaven, que les factures les pagaven les empreses del Bigotes, les que van contractar 14 milions d’eros amb la Generalitat dividint les partides per a que la quantia no obligara a traure-ho a concurs públic.

Encara està pendent el tema del finançament il·legal del PP, el cas Gürtel, el de Mata, el de Fabra, Brugal, Emarsa, etc. però podem estar tranquils que ací no passa res. La justícia està en les seues mans i no pensen deixar el control d’allò que permet als poderosos i als seus peons actuar amb impunitat. ¡¡Esta justícia és una merda!!

Manifestació en contra de les retallades en els serveis públics en el País Valencià 
en Alacant, Castelló i València.
Dijous 26 de gener a les 18,30 h. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...