dijous, 2 de juny del 2011

5 de Juny, Dia mundial del Medi Ambient Antinuclear. Ens ajudes a fer que se'ns escolte?

Aquest 5 de juny, el Dia Mundial del Medi ambient, Greenpeace convoca una gran manifestació dins de Tanquem les Nuclears a Barcelona.

Han passat ja gairebé tres mesos des de l'accident nuclear en Fukushima i els problemes no disminueixen a Japó, on algunes poblacions han estat evacuades, unes altres continuen exposades a nivells de radiació intolerables, especialment per als nens, i extenses àrees de terreny i ecosistemes marins han quedat contaminats mentre la central nuclear segueix encara fora de control. Malgrat això, a Espanya el Govern no ha pres nota de la crisi nuclear ni mesures per plantejar un tancament progressiu i urgent de les centrals nuclears, que presenten grans deficiències i han de complir els seus cicles de vida.

Tot i això, altres països, com Alemanya, han decidit tancar immediatament diverses de les seves centrals més perilloses i accelerar l'abandó definitu de l'energia nuclearAquest diumenge esperem ajuntar moltes persones a Barcelona per cridar Nuclear? No gràcies. Necessitem la teva ajuda per sumar-te a la convocatòria o per difondre-la si no pots venir.

Difon l'esdeveniment de Facebook de la manifestació.

Mou aquest mapa amb totes les activitats i convocatòries de Barcelona. Una sortida dels grups locals en diversos punts de la ciutat per sensibilitzar sobre l'energia nuclear i el recorregut de la manifestació.

Mou en twitter els hashtags #NuclearesNo

Etiqueta a tots els teus contactes en el póster de la manifestació com si fos una foto en el teu perfil de Facebook.

Suma't al registre yosoyantinuclear

Comparteix aquest blog a les teves xarxes socials

Anem a utilitzar la influència de les xarxes socials i les noves tecnologies per mobilitzar a tota la gent que puguem per acudir a aquesta gran cita antinuclear.

Ens veiem a Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...