dijous, 3 de juny del 2010

¡Fora Rita de Benimaclet!



La prepotència del PP torna a manifestar-se a Benimaclet. Les aparicions públiques dels polítics del PP están Quasi sempre ben orquestrades per a que a la televisió isca el ¡viva! I no el ¡fora d'ací! Que reben en molts llocs. Ahir a Benimaclet els van fallar els càlculs i el ¡fora la Rita de Benimaclet! Va ser el crit predominant. Però com va fer Camps o la Esperanza Aguirre, la Rita es va encarar a un jove apuntant-lo amb el dit i dient-li que aniria a presó.

No sé si són els nervis o que és això el que mamen des de xicotets. M'imagine a Rita llevant-li baló a un company de classe al esbarjo i dient-li: ¡i calla que si no li ho diré a mon pare i tancarà al teu a la presó!. O a la Espe empentant a qui es pose per davant dient “¡ aparta de ahí hijo puta, que pasa la condesa de Murillo! Y tener que rozarse con la chusma...”. Que admetre que son una classe apart i que no podem dur-los la contraria. Tenen el mitjans de comunicació al seu abast. Poden dedicar diners a pagar advocats per a fotre a qualsevol que els vinga en gana. Utilitzen els poders públics per a passar-se la legalitat i la democràcia pel forro. I no poden veure que ningú els contradiga. No estan acostumats.

El que no entenc és per què els vota la gent que no té res a veure amb ells, tenen interessos contraposats i, a més, els tracten com a inferiors constantment. Som imbècils?

1 comentari:

  1. Bon senyal això de què els del PP perden els papers: vol dir que els guanyen els nervis.
    I de pas es "retraten".
    Tant de bo la gent es vaja adonant amb quina mena d'energúmens -i a més corruptes- tractem.

    Marc Ant Adell

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...