dimecres, 27 d’abril del 2011

Avís per a navegants

La dreta catalana és més moderna i més oberta que la dreta “nacional”. Però en les últimes eleccions ha basat la seua política en l’”acoso y derribo” del tripartit, eixe govern català que ha fet més pels catalans de a peu que tots els anys de govern CiU anteriors però no ha sabut vendre-ho, sense mostrar amb claredat les seues propostes. La dreta catalana de CiU ha mostrat prompte, sense rubor, les seues mesures per eixir de la crisi... carregant-ho tot a les esquenes de les classes populars i treballadores.

No pot entendres l’eliminació del impost de successions i la rebaixa del IRPF a les rendes més altes quan es retalla la inversió en l’educació i la sanitat pública. Però l’agressió continua i podem llegir en El PaísLas ayudas a la dependencia se desploman con el Gobierno de Mas” “Las prestaciones concedidas caen el 34% desde enero”. El president de l’Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials, José Manuel Ramírez, afirma que "los datos demuestran de manera inequívoca un estancamiento de la Ley de Dependencia en Cataluña. Esta comunidad avanza hacia el low cost de la dependencia".

Hi ha molta gent que pensa que tots el polítics són iguals, que dona igual que guanye un partit polític o altre. L’estratègia del PP, davant la política neoliberal que ha mamprès el govern al darrer any, ha consistit en criticar tot el que fa Zapatero des de la vorera d’enfront. Si el govern fa política de dretes, doncs la dreta defensa postures d’esquerres. El PP ha arribat a dir que “es el partido de los trabajadores”.

Però no ens enganyem, la dreta sap perfectament quins interessos defensa. Les polítiques socials de les autonomies que controlen són l’aparador on podem prendre nota de tot el que ens espera. Rajoy calla i es resisteix a mostrar la pateta, no siga que vegen el llop baix la pell del corder, però els correligionaris catalans estan destapant les solucions que ens esperen. Anem prenent nota, és un avís per a navegants.

Al Azraq


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...