dimarts, 19 d’octubre del 2010

COORD-PLATAFORMES DEFENSA LLEI DE DEPENDÈNCIA PDF's FESTIVAL TARONJA (in)DEPENDENTS





Les Plataformes Valencianes en Defensa de l’Aplicació de la Llei d’Autonomia Personal i Atenció a les Persones en Situació de Dependència t’invitem que et solidaritzes, amb la teua assistència, la dels teus familiars i/o amics, amb l’objectiu del festival que no és un altre que d’una forma lúdica i festiva reivindicar la aplicació urgent i justa d’una Llei que, a causa de la mala gestió per part del govern de la Generalitat Valenciana, suposa una discriminació de les valencianes i valencians respecte a altres CCAA d'Espanya.

Et necessitem perquè la Llei de Dependència s’aplique justament en la nostra comunitat.

Tots podem ser Dependents en algun moment de les nostres vides. Tots hem d’aconseguir que en la nostra comunitat nostres familiars, amics, i ciutadania en general no es troben desemparats si arriben a una situació de Dependència.

Enviament arxius del FESTIVAL TARONJA (in)DEPENDENTS.
El primer conté el cartell i el segon (díptic) conté el programa del Festival Taronja.
Comptem amb la teua participació en la distribució a través dels teus correus, facebook, etc. dels mateixos.
Així mateix si ho consideres oportú pots imprimir els arxius per a distribuir-los entre els teus familiars, amics i coneguts.

Com hauràs vist l’entrada al Festival serà lliure. Per això hem creat  una FILA ZERO per si ens vols ajudar en el finançament del Festival.
Pots fer-ho de dues maneres:

1ª) TRANSFERÈNCIA al compte de la Plataforma de València: BANCAIXA 2077-0731-17-3101264907.

2ª) Comprant BONS-DONACIÓ de TRES EUROS c.u. NUMERATS.

Cada bo porta una participació en el sorteig d’una SERIGRAFIA D’ANTONI MIRÓ (Alcoi), impressió digital en tela, edició limitada, numerada i firmada per l’autor,  Sèrie Història  2/6. Motiu: retrat OVIDI MONTLLOR.
El sorteig es realitzarà en el transcurs del festival el dia 23 d’octubre a l’Eliana.
Els bons estan sent distribuïts per les Plataformes.
Pots posar-te en contacte directament amb elles a través dels seus email o tlfs. contacte; o si prefereixes a través de la Plataforma de València en dependenciavalencia@gmail.com, o cridant al 651843724 i t’indicarem on pots aconseguir-los.

Un abraç a tots i a totes.

Jaime-Esteban García, coordinador, en nom de las “Plataformas Valencianas en Defensa de la Ley 39/2006 por la Autonomía Personal y Atención a las Personas en Situación de Dependencia”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...