dijous, 21 de febrer del 2013

23F totes les persones, totes les reivindicacions JUNTES



A la vesprada de dimecres una trentena d’organitzacions valencianes i col·lectius socials decidirem convocar una mobilització el proper 23F per  expressar el rebuig ciutadà davant una situació en la que es descobreix la perversió democràtica i les falsedats de les elits al poder, i que  recorda els temps de les intentones colpistes a principis del anys  vuitanta. Avui les llibertats democràtiques i els drets socials tornen a ser amenaçades, a soles que ara els neocolpistes no porten uniforme de guàrdia civil, sinó vestits d’Armani.

Per això ens posarem d’acord en quatre idees essencials: 
-- Per una democràcia real, no a la corrupció 
– Contra el colp d’estat dels mercats 
-- Els drets socials també son democràcia 
– Pel dret al treball, no a la reforma laboral.

I decidirem que el proper 23F enlloc de “blindats” ocuparem els carrers de València amb quatre columnes d’indignació ciutadana, que ens ajuntarem al encreuament del institut Lluis Vives i l’Estació del Nord a les 18:30h, on tornarem a deixar clar que amb les llibertats democràtiques i els drets socials no el juga, que no ens anem a rendir, i que cada volta hi ha més unitat entre la ciutadania, més solidaritat entre les persones afectades pel sin fi de retallades, més fraternitat entre el poble.

Prengueu nota que serem molta gent, perquè en aquesta convocatòria plural i unitària ja hem decidit participar moltes organitzacions i col·lectius, i de segur altres més que recolzaran els propers dies.

 (Les columnes partiran a les 18h de Pont d'Aragó, Torres Serrans,Torres de Quart, Pl. Espanya, i a les 19h ens trobarem a l’Estació del Nord.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...