divendres, 21 de gener del 2011

Wikileaks valencià: una magnífica idea


Dibuix de www.listao.com.ar
Diu el diari Levante que “Cercle Obert” de Benicalap té la intenció d’operar com Wikileaks fent públics documents que denuncien irregularitats, fraus, corrupcions i demés assumptes poc clars dels quals estem sobradament assortits  a les nostres terres. 

L’entitat afirma que ja disposa de documentació sensible i anima a funcionaris i tècnics a filtrar documentació d’il·legalitats comeses a l’empara de l’administració pública. Asseguren que la confidencialitat de les filtracions està garantida. Els documents seran analitzats per experts, entregats a l’autoritat judicial i als mitjans de comunicació. 

Majories absolutes, prolongades en el temps, en ajuntaments i autonomies han afavorit la corrupció, el balafiament o les contractacions irregulars que ens han fet estar al cap del deute i a la cua dels serveis. El control dels mitjans de comunicació i l’opacitat de l’administració pública ens fan objecte de manipulació i la justícia no arriba a fer el seu paper imprescindible en una democràcia. 

Animem també des d’ací la iniciativa de Cercle Obert i desitgem que tinguen sort en eixe intent de netejar davall de l’estora. Els herois d’avui els únics superpoders que necessiten són l’ordinador i l’ADSL. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...