divendres, 11 de novembre de 2011

Els delinqüents tenen nom i cognoms


En aquest fragment de la conferència Arcadi Oliveres reflexiona sobre les connexions dels grans poders denunciant amb nom i cognom als grans delinqüents responsables d’aquesta crisi sistèmica. 


Arcadi Oliveres i Boadella (Barcelona, 1945) és un economista català i un reconegut activista per la justícia social i la pau. Es llicencià en Ciències econòmiques l'any 1968 a la Universitat de Barcelona. El 1993 es doctorà presentant una tesis sobre el cicle de l'economia de defensa i aconseguí una plaça de professor titular del departament d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa, imparteix també nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. Col·labora habitualment en diferents moviments socials i cristians i en diverses publicacions solidàries, i participa en nombroses taules rodones i conferències sobre relacions nord-sud i desarmament.

El 1981 començà a militar en l' Associació Justícia i Pau de Barcelona, dedicada a la promoció dels drets humans i la pau, organització de la qual n'és l'actual president des del 2001.

Vídeo de ATTAC tv; Biografia de Viquipèdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...