dijous, 20 d’octubre del 2011

Hay alternativas. Propuestas para crear empleo y bienestar en España

Publicació d’un llibre per Vicenç Navarro, Juan Torres i Alberto Garzón titulat “Hay alternativas. Propuestas para crear empleo y bienestar en España”. 

Fa un parell de mesos, l’Editorial Aguilar, va mostrar el seu interès per publicar el nostre llibre “HAY ALTERNATIVAS. Propuestas para crear empleo y bienestar en España”, que ens va prologar Noam Chomsky.

 Quan ja s’havia concretat com a data de publicació el llibre el 19 d’octubre i s’havia començat la seua promoció en la web d’Aguilar i en llibreries, els editors ens van comunicar que l’empresa desitjava retardar-la sense una altra explicació pel mig, la qual cosa ens va obligar lamentablement a desestimar la seua publicació en aqueixa editorial. Es confirmava així com resulta de difícil difondre a Espanya, en els moments en què són més necessàries que mai -com ara en període preelectoral-, idees alternatives al pensament únic que predomina en el debat polític i social.

Per a resoldre aquesta situació hem optat per oferir la nostra obra gratuïtament en format pdf a través de la xarxa i en una nova edició impresa en Edicions Sequitur que, amb la col·laboració d’ATTAC Espanya, s’ha arriscat a publicar ràpidament aquest llibre que estarà en llibreries al preu de 10 euros a partir del 31 d'octubre.

Tenim la ferma convicció que només fent que la ciutadania sàpiga el que de veritat està succeint en la nostra economia i divulgant les alternatives que existeixen a aquesta aguda crisi del capitalisme podrem eixir d’ella amb més ocupació i benestar social, com demostrem en aquest llibre.

Per això cridem a divulgar aquesta versió en pdf, a estudiar-la i difondre les seues propostes i demanem a tots els lectors que es convertisquen ells i elles mateixes en distribuïdors del llibre una vegada que es trobe imprés.
Contra la censura dels grans oligopolis i el pensament únic que imposen els poders econòmics, financers i mediàtics defenguem la pluralitat i la llibertat de pensament coneixent i difonent el pensament crític.

Veure llibre en PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...