divendres, 30 de setembre del 2011

El BBVA contra el projecte dels horts urbans a Benimaclet


ANTECEDENTS: 
  1. Tots sabeu que hi ha en marxa al nostre barri EL projecte dels HORTS URBANS posat en marxa per l’A.VV i en el que participen veïns, col·lectius, escoles, etc.
  2. Aquest projecte es basa en la cooperació entre veïns i en el desig d’un barri més habitable i  lloc de trobada dels ciutadans conscients del valor de l’acció positiva.
  3. Després d’aconseguir l’aigua pagant un cànon, de l’aportació econòmica de cadascú dels concessionaris d’una parcel·la per assumir les despeses derivades del projecte, de reunions en assemblea per prendre les decisions més correctes i democràtiques, etc, només quedava l’acord amb el propietari del solar, el BBVA, que fins al moment no havia donat traça de posar cap impediment, a la vista de les negociacions mantingudes des d’un principi.
  4. Ja havien entrat les màquines a aplanar el terreny i la seua tasca estava pràcticament enllestida.
  5. El tema de l’acord amb l’entitat bancària semblava fins al moment present, i per la seua actitud en les negociacions prèvies, un assumpte de pur tràmit.
 ELS FETS: 
  • Ahir, dia en què es convocava l’assemblea on es decidiria el calendari de treball per a posar en marxa els horts i en que la màquina hauria acabat el seu treball, va aparèixer al solar un guarda jurat que, en nom del BBVA, va impedir qualsevol tipus d’actuació.
  • Posats en contacte amb l’interlocutor a Madrid del BBVA, ens va dir que avuí hi hauria una resposta, que enteníem que no suposaria cap problema.
  • Avuí ens han contestat que “el BBVA no vol saber res de nosaltres”. Això vol dir que tot el que hem fet des d’un principi no ha servit de res?.
EL QUE DEMANEM
  • Que tothom sensible a la nostra causa i intolerant amb aquesta prepotència del BBVA s’aprope el dissabte, 1 d’octubre, a la parcel·la del PAI on estan sent instal·lats els horts, a partir de les 8:30 h del matí, o tot al llarg de la jornada, per a col·laborar en les tasques de neteja i instal·lació de la tanca o, només, a donar-nos el seu suport .
 T’ESPEREM!
TOTS SOM BENIMACLET!
AQUESTA AGRESSIÓ TAMBÉ QÜESTIONA ELS TEUS PROJECTES DE FUTUR!

Podeu conèixer el projecte clicant ACÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...