divendres, 10 de juny del 2011

Com els lladres


Càrrega policial contra els concentrats pacífics del 15M front a les Corts Valencianes el 9 de juny

Com els lladres, per la porta de darrere i amagats de la gent, han entrat els diputats imputats per corrupció a les Corts. Mentre els presumptes delinqüents corruptes es repartien el pastís al Parlament, la policia identificava gent per atrevir-se a passar pel carrer, els detenia i apallissava ciutadans que pacíficament mostrava la seua indignació, amb les mans netes, al carrer.  

La manera d’entendre la democràcia d’aquesta gent de “trage” i corbata és eixa: vota’m i no molestes fins les pròximes eleccions. Entre elecció i elecció tenen carta blanca per a fer el que els vinga en gana. La major part de la ciutadania atrapada en el parany del bipartidisme, enlluernada per la propaganda  institucional distorsionadora de la realitat del PP i la incapacitat manifesta del principal partit de l’oposició per oferir una eixida raonable, han deixat en mans dels polítics més dolents la gestió dels diners públics. És com posar la rabosa a vigilar el galliner. 

El nou president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, ja ha plantat la creu, com va fer Colom en arribar a Amèrica, a la Mesa de presidencial. Eixa serà la nostra creu. L’encarregat d’aplicar l’equitat i la justícia al Parlament és el mateix que sent conseller de Benestar Social boicotejava la Llei de Dependència mentre la seua família augmentava el número de Residències de Tercera Edat subvencionades amb els diners de la mateixa Llei de Dependència. Un membre de l’Opus Dei. No s’ha pogut triar ningú més sectari per presidir el Parlament. 

aroM ed tnoF, l’inesgotable lluitador contra la llengua valenciana des de la conselleria d’Educació, acompanyarà a Cotino com Vicepresident. Ambdós han demostrat, amb bona nota, que són capaços de desqualificar l’oposició, fer-los callar i deixar clar que allí qui mana són ells, que per això han guanyat les eleccions. Les males maneres, la brega i la prepotència estan assegurades amb aquests personatges d’àrbitres i moderadors de la Càmera.

Els que més han treballat corcant el sistema democràtic han tornat a prendre les regnes de les Corts. Els vertaders antisistema tenen quatre anys més per acabar amb el poc que queda. I no ens decebran, al temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...