diumenge, 5 de desembre del 2010

Atents a la “Fundación Everis”

La recent reunió del president Zapatero amb un grup selecte d’empresaris ens posa sobre la pista de la “Fundación Everis”, els seus projectes, entre els quals està el anomenat “Transforma España”, i les seues intencions.

El seu president, Eduardo Serra, ha ocupat llocs de responsabilitat en els governs de Calvo Sotelo, Felipe González i Aznar, i és amic del ex secretari de CCOO Fidalgo, el que mostra la seua camaleonitat. El seu projecte és dirigir l’Estat espanyol mitjançant la un grup d’individus de l’alta societat que transformen Espanya aprofitant la crisi.

Les propostes són, no podia ser d’altra manera, neoliberals en extrem: major flexibilització del mercat laboral, reforma a fons del sistema de pensions, i desmantellament de l’estat de benestar. També proposo canvis en el model autonòmic, no per aprofundir en ell precisament, i retocar el sistema electoral per afavorir la governabilitat a costa de la representativitat.

Se buscarà la identificació ciutadana amb la nació espanyola exacerbant el patriotisme econòmic: tots som demòcrates que busquem eixir de la crisi. Cal desterrar les idees de l’explotació dels treballadors pel capital i la lluita de classes. Açò és, per a ells, idees perverses, estèrils, que dificulten el progrés. Tots els canvis estan al servei del país.

Les mesures preses i les que s’anuncien, que castiguen a les classes populars i augmenten els privilegis dels poderosos en plena crisi, ens fan pensar que aquestes propostes quallen al sí del govern. Pareix que Eduardo Serra té línia directa amb el rei des de on influeix al govern.

Si voleu més informació sobre la “Fundación Everis” CLIQUEU ACÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...