dimecres, 6 de novembre del 2013

Derribos Fabra




Diu el president Fabra que no pot assolir la despesa de la RTVV i que la única via és tancar-la. L'anunci del tancament de RTVV és la conseqüència lògica d'haver convertit Canal 9 en un vergonyós instrument de propaganda al servei del PP. Un instrument creat per fomentar i normalitzar l'ús de la nostra llengua autòctona i projectar la nostra cultura, era objecte d'una manipulació tan descarada que a penes contava amb audiència ni credibilitat. 

La RTVV ha sigut objecte del saqueig de polítics i empresaris avars que han posat València al mapa... però com referència mundial de la deshonestedat i la corrupció. Un poble de gent treballadora, emprenedora, honrada i valenta s'ha convertit, després del període de “Construcciones Zaplana” i “Construcciones i Contratas Camps”, en una societat desarticulada, dèbil i atemorida, incapaç de fer front al present i al negre futur que s'albira. 

Amb els governs de Zaplana i de Camps la rajola es va engolir el teixit industrial però també van arrossegar a les caixes d'estalvis autòctones, mitjançant la imposició de dirigents des de la Generalitat, a les males pràctiques professionals i corrupcions que ens han dut a la pitjor crisi que recordem. Inversions ruïnoses en Terra Mítica, La Ciutat de la Llum, Fòrmula1, America's Cup, aeroports o PAI's, han omplit moltes butxaques privades, han provocat un deute públic inassolible i han arruïnat institucions financeres autòctones fent-les desaparèixer.

Diu el president Fabra que no pot assolir la despesa de la RTVV. Segurament és veritat, però hem de dir-li que el que no pot fer és fugir de les responsabilitats del clientelisme polític, el balafiament i les males pràctiques de professionals posats pel Consell. Tampoc anem a consentir que al període irresponsable de “Construcciones Zaplana” i “Construcciones i Contratas Camps” seguisca el picot de “Derribos Fabra”, enduent-se per davant les cobertures públiques dels Serveis Socials, dependència, sanitat i educació.

Rajoy sempre acaba recorrent al “i tu més” però al País Valencià governa el PP des de 1995 i no és possible donar-li la culpa a Zapatero. El que està passant al País Valencià és massa gros per que, com sempre, quede tot en la impunitat.

2 comentaris:

  1. Lo sorprendente no es que el PP pueda perder la mayoría absoluta en la Comunidad Valenciana. Lo que alucina es que todavía hoy, en una región ejemplo mundial de corrupción, sea capaz de ganar las elecciones
    http://www.eldiario.es/escolar/Valencia-radiografia-hundimiento_6_194640535.html

    ResponElimina
  2. El què resulta xocant és que els més crítics -amb més raó que un sant- de la televisió valenciana, pel seu sectarisme, ínfima qualitat i venda a les productores amigues, s'han -ens hem- alçat en la seua defensa de forma contundent. Serà per "patriotisme"? Serà per l'esperança de recuperar-ne la dignitat per a un tal "medi"? Serà per mala consciència per no haver fet prou per millorar-la? El cas és que li ho estem posant difícil al PP i aixó és bo.
    Marc

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...