dijous, 8 de juliol del 2010

Les mentides neoliberals al descobert



De nou les declaracions de la “lideresa”, amb tota la seua càrrega de cinisme, fa que no puguem fer-nos els desentesos. Sabem de massa on està l’origen de la crisi. Estem patint les seues conseqüències mentre els responsables continuen fent el mateix. I damunt la marquesa es permet dir que és la despesa pública desmesurada dels governs socialistes. Una altra vegada és Vicenç Navarro, amb la claredat que aporta amb els seus articles ben documentats, una de les millors veus que ens donen dades i arguments per a tindre clar què passa, com i per què.

Els mitjans de comunicació, en mans de la burgesia liberal, no solen publicar articles que, com aquest, mereixen la màxima difusió per a coneixement de les classes treballadores i populars que son, en això hi ha total consens, les afectades per la crisi.

En aquest article, entre altres coses, es desmenteix allò tan assumit per tots de que hem estat vivint per damunt de les nostres possibilitats. L’autor diu que “no es que vivamos por encima de nuestras posibilidades, lo que pasa es que los ricos, los bancos y los grandes empresarios no pagan lo que debieran” i ho documenta.

Veieu l’article “Las políticas fiscales neoliberales”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...