dimecres, 18 d’abril del 2012

Les Meses de Convergència criden a l’acció comú de sindicats i forces socials contra les polítiques neoliberals


Estimades i estimats amics de CC.OO, UGT i altres forces socials. Poques dates abans de La Vaga General del 29 de Març, es va firmar un manifest conjunt i un pacte entre totes i tots nosaltres en defensa dels Serveis Públics i Socials i en suport a La Vaga General, a l’èxit de la qual contribuïm en la mesura de les nostres possibilitats i esforços.

En les Taules Ciutadanes de Convergència i Acció estem detectant, amb gran preocupació (que estem segurs és compartida), la greu situació -nosaltres diríem d’emergència- que s’està creant per culpa de les polítiques neoliberals que imposen tant el govern PP-CEOE-Banca que patim com la Unió Europea i el FMI, a més de l’efectiu protectorat franc-alemany, contra el poble treballador de l’Estat espanyol i els pobles que ho componen.

Sabem de la importància social i sindical de CCOO i UGT, però també de les forces socials, moviments cívics i assemblees de barri i populars que, en tot l’ample i llarg del regne d’Espanya, estan mobilitzant-se i preocupant-se per informar, conscienciar i resistir. Açò exigeix doncs un ampli esforç de convergència politicosocial, a fi de defendre i salvaguardar no ja només els drets socials, laborals, sindicals i assistencials, sinó les llibertats públiques i de reunió, associació, sindicació i manifestació, posades en dubte.

Les polítiques neoliberals i tots els que les han practicat sense excepció són culpables d’aquests crebants, elevats a la categoria constitucional en la nefasta reforma exprés de la Constitució de 1978, així com igualment degudes al Pacte per l’Euro, Pacte Fiscal europeu i els seus antecedents, és a dir al neoliberalisme juridic-econòmic-constitucional que ens oprimeix.

Els pressupostos generals de l’Estat per a 2012, la seua nefasta llei d’acompanyament, les contrareformes financera i laboral i l’amnistia a delinqüents fiscals, exigeixen una resposta col·lectiva. Hi ha convocades manifestacions l’1 de Maig, que han de ser reivindicatives i massives. Però també el 12 de Maig. Les Taules proposen que es reunisca d’urgència als i les firmants del Manifest en defensa del públic, el benestar i per La Vaga i que aquest acord torne a impulsar les manifestacions. Demanem igualment es busque la confluència amb els moviments ciutadans i el 15M, així com altres sensibilitats sindicals, a fi de resistir. Aquest govern PP-CEOE-Banca tutelat no negociarà. Ens menysprea, li sobren els sindicats i ens vol criminalitzar a totes i tots.

En conseqüència demanem formalment es reunisca els firmants i a quants desitgen acudir i s’analitze la situació, s’informe de quant podem posar en comú i es prenguen acords i iniciatives, a fi de resistir aquesta agressió, però també aquest tremend error que està afonant a xicotetes empreses, arruïnant autònoms, provocant centenars de milers de parats i parades i eliminant tots els instruments socials del benestar.

Les Taules Ciutadanes de Convergència i Acció, a través de la seua Promotora, convoquen a totes i tots i demanen a CCOO i UGT procedisquen a reunir-nos amb la màxima urgència possible, entenent que el manifest de suport a La Vaga General era alguna cosa més, és de fet alguna cosa més. Convençuts de que les agressions que estem patint exigeixen de l’acció comuna, la codecisió i la convergència antineoliberal.


Xerrada col·loqui: 15M- PRESENT, PASSAT I FUTUR
dissabte, 28 / abril a les 18:00
Ubicació: Centro Cultural Arte&Facto
C/ Peu de la Creu, 8, València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...